YENİ YAZILAR

Youtube için hangi kamera tercih edilmelidir ?

1 .Gopro hero 6 Black Aksiyon Kamerası

HERO6 Black maceralarınızı hızlı video kliplere dönüştürür.

Yepyeni GP1 çipi, ileri seviye video stabilizasyonu ve 2 kat Performans, 2 ile hiç olmadığı kadar çarpıcı. Sesli komutları, Dayanıklı ve su geçirmez diyaznı ile HERO6 Black hayatınızı siz onu yaşarken paylaşmak için en üstün yetenekli GoPro.




QuikStories İmkanı
HERO6 Black, çekimlerinizi telefonunuza göndererek etkiliyici biçimde düzenlenmiş videolara dönüştürür – otomatik olarak.


2x Performans
4K60 ve 1080p240 video ile HERO6 Black HERO5 Black’e göre 2 kat performans sunar.


Şu ana Kadarki En İyi Görüntü Kalitesi
Tamamiyle yepyeni GP1 çip ile GoPro HERO6 Black oldukça gelişmiş bir görüntü kalitesi ve akışkan, stabil çekimlere olanak tanır.


İleri Seviye Stabilizasyon
En gelişmiş video stabilizasyon ile, HERO6 Black elde ya da aksesuarlarınıza bağlı şekilde inanılmaz akışkan görüntüler elde etmenizi sağlar.


3x Daha Hızlı Aktarım
5 GHz Wi-Fi sayesinde, fotoğfraf ve videolarınızı HERO5 Black’den çok daha hızlı olarak telefonunuza kopyalayabilirsiniz.


Sağlam + Su Geçirmez
Dayanıklı tasarım, HERO6 Black koruyucu kaba ihtiyaç duymadan 10m su geçirmez.


Düşük Işık için Geliştirilmiş Video ve Fotoğraflar
Canlı ve temiz video ve fotoğraflar çekin, düşük ışıklı ortamlarda bile.


GPS
HERO6 Black GPS yolunuzu, hızınızı, yükseliş miktarınızı ve daha fazlasını kayıt altına alın. GPS GoPro Quik Desktop App ile değerlerinizi videonuza ekleyin.










2 .Canon Vixia HF R7


Küçük ve güçlü özellikleri sahip bu kamera son zamanlarda vloggerlar tarafından çokça kullanılıyor. 57x gelişmiş zoom özelliği, görüntü stabilize edici ve WiFi özellikleriyle oldukça güzel tecrübeler sunuyor.


3- Logitech C930e







Hemen herkesin evinde web kameralarını kullandığı Logitech, bu bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bu web kamerası modeli ile 1080p video çekebilmeye olanak sunuyor. Her web kamerasında olduğu gibi c930e’de de taşınabilir olmama gibi bir olumsuz durum söz konusu olsa da çoğunlukla bilgisayar karşısında video çekenler için oldukça ideal.


4- Panasonic HC-V10 Digital



Bu küçük kamera 25 fps’de 720p video çekebiliyor. Düşük ışık koşullarında beklediğiniz verimi alamasanız bile genellikle dışarıda iyi ışık altında çekimler yapıyorsanız bu kamera ile harika videolar çekmeniz mümkün.


5- Canon T6i





DSLR fotoğraf teknolojisi özelliği ile harika videolar çekebilme özelliğine sahip olan Canon T6i, WiFi, çevrilebilir ekran,1080p video kaydı gibi güçlü özelliklere sahip. Fiyat-performans açısından da oldukça iyi bir kamera.


6- Canon Powershot G7X




 7- DJI Osmo




Küçük, sağlam ve 4K fotoğraf özelliği ile video çekenler tarafından çok iyi bulunmaktadır. Osmo harika stabilizasyon özelliği ile yürürken dahi çok iyi videolar çekmeye olanak tanımakta



8- Sony Alpha a7RII






Sony’nin aynasız kamera sistemini kullandığı bu kamerada küçük boyutuna rağmen 42.2 MP sensör bulunuyor. Görüntü stabilizasyonuna da sahip olan kamera ile gerçekçiliği çok yüksek videolar çekmek mümkün.




9- Canon 5D Mark III




Full frame sensörü, 61 otomatik odak noktası ve harika dinamik aralığına sahip olan Canon 5D Mark III, video çekenler için harika bir deneyim yaşatıyor.


10- Sony PXW-X70 4K Ready XDCAM




Küçük kamera boyutuna rağmen inanılmaz video kalitesine sahip kamera, 4K özelliği ve özel sensörü ile özellikle seyahati seven video çekenler için çok uygun.

Hiç yorum yok